Saturday, May 28, 2016

Gopro 4 is mine!

Hi! Alhamdulillah finally dapat pun pegang with my own bare hands. Lambat setahun pun takpe lah asalkan dapat Gopro kikiki. Speechless! Sumpah berdebar lepas dpt whasapp dr kak Ayue dia kata untung lah ada budak tewww menang gopro and im like HAH?!?!?!?!?!?!!?!!

WEHHH KEGILAAAAAN APA NI HUHUHU 

Rupanya tak terkono alhamdulillah thank you so much kak Iday & Lazada for hosting the contest! Click SINI untuk tengok contest raya tahun lepas heeee. So now boleh lah qila selpie dgn gopro nanti kan hiks.  Anyways!!!
Lawa kannn aduhai my new babyyyy hahaha.

Hi bloggie im back?????
miss me?
no?
ok.

now dah boleh bergopro heee~ baru nak plan nak beli handy cam sony haritu lps survey eee best gila tengok and pegang itself mashaallah ringan harga pun mcm gulpp! hahahah alhamdulillah again! jom bergopro! wuuuuuuu!! Qila nak start berblogging dah yay! rindu nya eei. That feeling when all your exam payyypers dah berakhir wuhow hu huw!!!!!!
A really big thank you kak iday again for hosting the giveaway! Thanks lazada!!!

Sunday, May 8, 2016

Dearest sister :')

I’m happy for you. I really really, truly am. You’re my sister??!?!?! So of course I’m over the moon that you’re getting married!????? :) :) :)

You say our relationship will be the same. I know it will be different, that it already is. And I’m okay with that; I know it can’t stay the same. What hurts is that you don’t even realize that it’s already changed, that we’ve already changed. 

Haha. Sentimental sikit. Dah sah dah kakak qila nak kahwin dah :') Coooongratulations kakak & abe paih huhuhu. Dari kelate uw. Last week dia datang rumah jumpa umi abah. Hahah aku perati je abah perati ko hahahahahahahah. Nanti qila pulak kan. Eh. Haha. Alhamdulillah it went VERY VERY well. Abah tanya soalan picuw picuw qila mcm gulppp. Haha aku yang nervous untuk kakak sekali ish. Takut huiiii. Nak ready budget plan la. Ready ini la itu la. Phew. Im so NOT gonna get married......yet?
Dear future husband, bertabahlah. Abah ok je, muka je muka garang nak mampos. But he's ok. He's perfectly fine trust me okay? He loves me more than he hates you (bcs obviously kau perampas anak dia) Haha serious dia ok je. Asal iman mantap superb. Reti baca Quran, solat fardhu tak tinggal, boleh jadi imam. Ha cukup syarat dah bagi dia kihkih. Kalau ada rupa alhamdulillah. Kalau takde, bye bye from me kihkih. Anyway, sila curi hati umi sebab umi mmg mudah cair hahak. Dah la qila dah dah bye! Hmmmmmmmm. Harap ada la nak masuk meminang qila tahun ni hm hm. Takde ke. Hm. Duit hantaran tak banyak pun. UPDATERM30k cukup la untuk degree qila Takyah hantaran takpe ke ek. Dah dpt scholarship ni HAHAHAHA bye
So, who's next? ;) hihi. Kahwin gantung pun cam best gak en. Eh eh bye!