Sunday, December 29, 2013

Tutorial buat reben ( How to make ribbons ) using PS.

Hello goodmorning heheheheh.
So today imma do tutorial on how to make ribbons hahahahhaahahahha
speaking siot hahaha. Cut the crap.
Ok ni qila guna PS :D (photoshop ler pe lagi)
Nak guna SAI boleh, photoscape pun boleh etc cuma ikut mu lah nak buat guano pon. Hehe.

First step. Ofcs lah bukak PS tu. Tak kisah ah height n width berapa pun
And then buat lah 3 rectangle guna Rectangle Tool ye.


First layer.

Kalau hebat, buat ah rectangle sebijik. Kalau tak hebat mcm qila, 
copy paste je hehe. So kira duplicate layer and susun.

Buat 3 :D pastu susun jadi cemtu. Jgn lupa merge layers tu semua. 

Pilih polygon tool :)


Tengok dkt atas tu, ada sides : boleh pilih. qila pilih 4 :D its up 2 u!
Jgn lupa buat kedua-dua belah ye! 

Ok ambik eraser tool tu. Padam je yang polygon kita buat tadi tu. 
Qila guna magic eraser tool ;)

Ok ni part susah sikit je. 
Guna Polygonal Lasso Tool pulak, 
lukis triangle line gitu mcm contoh di bawah eh. Tarik je line tu biar jadi betul2 triangle.
Sambungkan je ok!?

Ha pastu color je, use darker color ok :D

Buat dekat dua dua belah ye.
Alhamdulillah siap hehehe. 
Kalau nak lagi cantik?
Copy paste layer ni.
And then merge layer jgn lupa tu huhuhu.
Opacity pulak setkan kepada 13% dan kebawah ye.

Tadaaaaa :D


hehe ni contoh je huhuhu. Buat lah kalau rajin hihihi. 
Ikut kreativiti sendiri lah kan? Sorry kalau confused. Try step by step tau. Slow slow dulu.
And sorry sgt im bad at explaining hehe but
senang je nak buat banner actually. 3 rectangle je pun hihiks.

Credit to Its Photoshop : How 2 make ribbons. :D
Kalau takpaham tutorial bahasa melayu version qila ni. Click lah link tu huhu. Versi english n simple.

Ni autopost huhu. Sorry for any error ya x
Nanti kot qila buat freebies reben cewah no way. Penat!!! Hahah

Saturday, December 28, 2013

Akaun Gmail/ Blogger kena hack!! :(


Salam,

Tadi tetiba je dapat email, katanya gmail tukar password,tukar recovery email,tukar recovery no phone. Terus cuak, bila pulak aku tukar semua tu kan. terus cepat2 pergi setting reset password then verify guna no phone. penting taw verification through phone lagi-lagi bila something suspicious camni. 

Lepas je reset password, set balik recovery email, set balik recovery phone, tengok recent activity security. sah, memang betul kena hacked. tapi nasib baik kejap je. cepat bertindak kot. 


Nampak x? Mula-mula dia sign in gmail pakai chrome guna windows, api detected dekat Kota Bharu, Kelantan. lepas tu dia pandai-pandai tukar recovery email ke cyb3rsw4t@gmail.com . tak cukup tu dia remove recovery phone, remove alternative email then change password. 

Nasib baik tadi kebetulan tengah mengadap email, then phone lak anta alert mesej yang gmail changed password. terus cepat2 reset password. 

pastu iday try la google email dia yang cyb3rsw4t@gmail.com tu and rupanya dia owner 1 blog ni. siap kalau bukak blog dia, dia pop up alert box yang cakap kita dah kena hacked. 

Ni lar link blog dia : http://juestoryshmortay.blogspot.com/ dan dalam blog siap cakap lagi, kalau nak balik blog, contact dia.



Ni pulak post entry dia yang terbaru. Tujuan dia hacked sebab nak ingatkan mereka yang kena hacked untuk tingkatkan security. Padahal aku rasa aku baru lagi tukar password, guna password susah lak tu. lepas tu, terus pi tukar password,verify account. risau takut kena lagi.


API Address: 210.186.55.157
Email : cyb3rsw4t@gmail.com 
tempat : Kota Bharu,Kelantan

☹ Pls be careful. 
Post credit to : Kak Iday
Eee takut gila. Dah gelabah gila dah tadi. Aik bila masa aku tukar password lain. Omg!
Kena hack shit terus hantar dekat recovery email sebab no.phone pon menate tu tukar jugak.
Jahat gila :(
Kenapa ada orang nak hack. Lifeless ke duh. Haih. Sabor jelah. Tapi sedih woo T_T
So qila tukar pass and security question. Hope selamat lah lepas ni *sigh*
Kak Aiza pun kena hack gak. Sebijik lah cemtu. Haih.

Maharaja Lawak Mega Minggu 7

Hahahaha semalam siapa tengok MLM? Tema semalam ialah Muzikal Komedi. Memang tertunggu tunggu gitu. Hehehehe. Qila memang tengok first2 and last last je muahaha.

Ikut ranking qila lah kan semalam...
First best is SHIROOOOOOOOOOOOO :D

Sangat lawak lagi lagi part Ajak jadi bapak and wrestling Sharul anaknya hahahahahah
Kesian Atan kena wrestle hikhok. And the best part is lagu last tu!!
Kenapa masukkan lagu Mohabbatein (akhe kuli hoya hoben) awhhh im so touched hahahahh.
Diorang menari dah lah serentak huhuhu. Tp memang beh gilo hihihi. ☺☺☺!! Aku gelak sampai umi terbangun hahahahahahahah pastu umi pon join tengok sekali ya allah sakit perut hheheheh. *istighfar


2nd best is JAMBUUUUUUUUUUUU :D
Huhuhuhu yeap. Jambu memang best. No doubt though. Tauke jadi ustax giteww hahahaha
Pak Yus bajet bajet kena rasuk hahahahahahah!!!! Tapi memang best lah duk renjis renjis bagai ish.
Must watch!!!!! hihihiks. Ugh cant describe hihihi


3rd is Sepahtu!!!
Huhuhu no offence but Jepp and Shuib takbaik ah buat muka cemtu dkt Luna Maya. Kesian Luna duk buat lawak hambar haih. But yelah. Bila femes and ramai peminat kan? ;) Ape pun boleh heh. Lagu semua best.
Jepp nyanyi mmg sedap woo. Shuib pon comel cam biasa. Pak Rahim pun comel n lawak cam biasa tu hahahaha memang best gila ah gak :D cuma cara diorang mcm lil bit mean towards Luna Maya. Poor that sexy pretty woman lol

And boleh tahan is Bocey :D
Tak femes pon tapi sangat lawak jugak hihihihi.

Senang cerita tengok 1 hour before nak habis sebab Sepahtu, Shiro and Jambu straight hehe. Last sekali tk tengok langsung sebab Saywho hahahah finally diorang terkeluar hahahah. Minggu depan semua mesti best best punya ah cant wait!!! Ulangan jakgi nak tengok Shiro n Jambu lagi wee~~

Ok tata!!!! :D
Sambung blogwalking hihihihi. Hm bila kak nad nk umum pemenang ni. Mana kak niesa menghilang.
Tetiba.


Friday, December 27, 2013

I SCREAM U SCREAM WE ALL SCREAM FOR ICE CREAM YAY

i scream you scream 
we all scream for ice cream


Haaa gitu. Orang kata kalau sedih gi gi lah makan aiskrim nya. Betul ke?
Hihihi entah lah. Malas nak google saintifik aiskrim heheheheh. Tapi qila rasa betul. Betul sangat sangat sebab bila makan aiskrim....
Bila dia cair dalam mulut. Bila kita telan.
PERGHHH
dapnye dapnye dapnye!!!! Hehe.
Bila makan aiskrim (well actually sweet things could lessen our stress *winkwink*)
By the way. Makan aiskrim is one of 40 ways to relax in 5 minutes!! Huhhu

So currently favourite aiskrim qila ialah...
*drumroll*

MAGNUM ALMOND ICE CREAM ☺☺☺!!!11

OMG sedapnya hahahahaahhahah!
yumm ♡♡♡
  yumm ♡♡♡  

http://weheartit.com/pinkblood na We Heart It http://weheartit.com/entry/92589274?utm_campaign=share&utm_medium=image_share&utm_source=tumblr
Nyum. Vanilla sundae pun one of my faves umphhh
lagi lagi choco top dekat mcdonald wee~
 ☼I follow back☼
Hahahahahhh omg tetiba kau
Mc flurry *u*
Omg..... ini forever favourite ok!!!!!
Nyumnyumnyum
mcflurry aka cookies n cream oreo ice cream 
wah11!!!!
Hehehe and ice cream cone biasa biasa pun sedap gila siott hahahah

Qila memang suka pepermint ke, raspberry,
chocolate and vanilla tu memang ah sedap kan huhuhu
But i dont really like strawberry ice-cream.
ice cream really 맛있었어 =D #古早味芋冰 #icecream #cone #strawberry #apple #30 #food
Hmmm. Teringat zaman sekolah yang aiskrim 50sen tu. Tahun depan mesti lagi mahal punya
ah lol.
🍦 #vsco #vscocam #icecream #cone #cold #squaready
Cornetto pun sedap wooooooo
last but not least ok

CONE PIZZA OMNOMNOMNOM
heheheh korang dah pernah try belum huhuh
Dah ada dah dekat Malaysia huhuhu.
First try dekat Kota Bharu Kelateyyyy
Mmg first cawangan di sana. Sekarang dah ada dekat KL Fest City huhuhu.
Nyummmm :3

Ok lah tata
>Jom makan aiskrim sambil tengok turtle ni hm poor poor turtle! :(<

Sooo WHAT IS YOUR FAVOURITE ICE CREAM? :OOOO 
Heheh

Thursday, December 26, 2013

First Tebaloi Ever

Muahahaha finally aku dapat jugak merasa apa benda itu Tebaloi. Hihihihi.
Terkejut beruk aku tetiba je org hon hon hish aku sabar je dgn orang PosLaju ni.
Demm u.
Teringat dulu dia hantar Buku haih. Dah lah besor van dia hahahaha.

So aku malas lah nak keluar cam biasa aku suruh adik ah hahahaha.
And then alhamdulillah.
Dah lah kotak tu dibalut pinky hihihiks. Ada 4 paket hadiah daripada kak niesa. Huhuhu
cr gbo to : Juju
 THANK YOU SOSOSOSO VERY VERY VERY MUCH LAH 
   KAK NIESA ☺!!!!!   
Sangat sedap hihihhi qila ingat rasa dia macam masin masin ke hahahaha.
Rupa rupanya rasa tebaloi macam Love Letter cewah ahahhaa. Love Letter/ Kuih Sepit/ Kuih Kapit/
Spring Rolls. Yes. Itu semuanya sebenarnya sama je muahahah cuma yelah takde filling hhiihihi.

Alhamdulillah Kak Niesa sangat lah baik hati he he he ☺☺☺
Qila dah makan 1 paket T_T
3 more pakets left hm sedih sedih .

Heheheheh anyway thank u so much lah Kak Niesa hihihihi hugs!!!!
Kalau tak tahu tebaloi tu apa? >click sini hihi<

Tuesday, December 24, 2013

Bontot petak

Hihihihi!!! Ye bontot aku jadi petak sebab duduk dekat kerusi tusyen tu o m g!!! Hahahah.
Kenapa bontot ku petak?
Hm sebab KPP ()Kurikulum Pendidikan Pemandu) tu lah. Ayoyo ingat boleh tahan lah first 4 hours tu. Tapi bila rehat pukul 1 sampai 2.15.
Bila start sesi petang tu pergh!!! Hahahahhahaah. Pukul 3 tu dah terasa sakit pinggang nya oi ya allah bila lah nak habis hihihihiks. Tapi kesian lah tengok penceramah. Diorang sangat semangat tak habih habih duduk cakap.

"Jadilah pemandu/ penunggang yang berhemah ye adik-adik."

Ulang dalam 100 kali jugak lah -_- Im fine with it cuma hm kenapa pemandu malaysia memang cemni? Dah lah diorang tunjuk gambar eksiden yang otak/kaki/kepala/tgn berderai tu ish nasibaik qila boleh tengok. Hm *angkat bahu geleng kepala* cewah hahahaha. Tapi betul, kesian sebab dia ulang benda positif banyak kali. Tapi lepas keluar je bengkel dapat lesen, tetap juga bawak laju-laju, rempit, langgor, etc. Hm whatever lah. Harap tak mati di jalan raya sbb kemalangan ameen!!! And tak sabarnya nak jadi pemandu yang baik heheheheh hopefully lah

 MAAF TAKLEH NK BLOGWALKING BACK :D 
Besok   christmas   pun qila tak boleh nak blogwalking although cuti huhuhu qila nak pergi rumah Su qila huhuhu i love her very much sebab dia suka sangat sumbat kitorang makan banyak2. Tu lah salah satu faktor qila jadi gumuk cemni ha. Faktor nombor satu tetap umi yang menang hiks.

Su tanya, "kakngah? Kakchik? Nak makan apa nanti? Su buat?"

"Um..................... Wedges je lah su. "

"Wedges je? Hm takpe, su buat popia cendawan, kakngah nak maruku? Ok su buat ok. And nanti su ada hadiah special untuk kakngah and kakchik ok. Kita barbeque ke pape ke ok!"


Weeehee~ Gila kentang ah su ni. Hm nak balas apa je lah dekat su ni haih. May Allah murahkan rezeki Su lagi :] And mungkin kitorang bawak koktel je untuk su huhu.

But still.
Penat !!
Dont worry be happy
Qila akan blogwalking later and click click *winkwinkk*
Sayang kak Niesa HUGS!!!

Sunday, December 22, 2013

Yay qila menang lagi hohoho

Hehehhe tetiba je kak Yana comment Tahniah n i was like whaaaaaat
hehehehehe
PENGUMUMAN BUTTON GIVEAWAY
http://qasehcinta88.blogspot.com/2013/11/the-button-giveaway-2013.html



Cara nak Redeem Button Badge

1. Tempoh redeem 7hari (23-29 Dis 2013)
2. Emailkan ke inquire.myexedesign@yahoo.com : tajuk "redeem button badge"
3. Details yang perlu diemailkan adalah seperti berikut : 
     - nombor url blog 
     - nama penuh
     - alamat penuh
     - nama tuk button badge (nama tidak lebih daripada 10 huruf)


Yay qila dah gi redeem dah alhamdulillah :D tapi. tersekat hehehe sbb tak tahu nak letak nama apa. Hm. Keyla ke Aqilah ke hm 

Sebenarnya kan.......... Qila tak menang pon, tapi alhamdulillah syukur huhuhuhu ada 2 blog dah delete so kak Yana terus buat undian baru and qila lah pemenang baru tu ihihihiks :D

Hmmmmmm qila nak letak nama untuk button badge tu apa eh hmmmmm
*tongkat dagu*
hihihi any suggestion? 

Hihihi happynya ni 3rd winning!!!!!
Tak sia-sia masuk banyak gila giveaway huhuhu

ok tata!!!

Permohonan BR1M 2014 Dibuka Sehingga 31 Januari 2014

Permohonan BR1M 2014 Dibuka Sehingga 31 Januari 2014

Permohonan BR1M 2014 Dibuka Sehingga 31 Januari 2014 | Permohonan Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) 2014 akan dibuka mulai 23Disember Sehingga 31 Januari 2014 – Kenyataan Kementerian Kewangan

Permohonan BR1M 2014 Dibuka Sehingga 31 Januari 2014

Menurut kenyataan itu penerima BR1M sedia ada tidak perlu mendaftar lagi, tetapi perlu mengemas kini maklumat peribadi termasuk alamat, maklumat anggota keluarga dan akaun bank.
Bagi pemohon baharu pula boleh mendaftar secara dalam talian atau secara manual dengan mengisi borang permohonan BR1M 2014 secara percuma mulai tarikh tersebut.
Borang permohonan BR1M 2014 boleh didapati di pejabat cawangan dan pusat khidmat Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), Jabatan Pembangunan Persekutuan dan Jabatan Kebajikan Masyarakat atau dimuat turun melalui laman web LHDN di www.hasil.gov.my.
Pembayaran akan dibuat kepada yang layak bermula Februari dan BR1M 2014 dijangka memberi manfaat kepada 5.9 juta isi rumah serta dua juta individu bujang.
Untuk maklumat lanjut, orang ramai boleh menghubungi talian hotline 1-800-88-2716 yang dibuka mulai 23 Disember ini, dari Isnin hingga Jumaat bermula 9 pagi hingga 5 petang.
Pemberian BR1M 2014 kepada isi rumah berpendapatan bulanan RM3,000 ke bawah akan dinaikkan daripada RM500 kepada RM650, manakala untuk indvidu bujang berusia 21 tahun dan ke atas dengan pendapatan tidak lebih RM2,000 sebulan dinaikkan sebanyak RM50 kepada RM300.
Selain itu caruman Insurans Takaful Berkelompok Rakyat 1Malaysia atau i-BR1M bernilai RM50 akan diberi kepada semua penerima isi rumah BR1M bagi memberi perlindungan maksimum sehingga RM30,000 kepada penerima sekiranya berlaku kematian atau hilang upaya kekal.
Warga emas berusia 60 tahun ke atas dan tinggal sebatang kara juga akan menerima kenaikan jumlah bantuan daripada RM500 kepada RM650.

sumber : sini & sini

Thursday, December 19, 2013

My Fav Korean Drama ehehe Part1.

lol. awww i love them ihihi
"No matter how tiring, it doesn't matter. 
No matter how you hide from me, I will find you" -Mong ryong

Hihihihi i just love Sassy Girl Chun Hyang sampai umi pon semangat gila dulu beli CD huhuh 

________________________________________________________________


ok sebenarnya tak tahu nak update apa. Hehehehe so alhamdulillah Pip dapat 8A :D
I am sooo happy for her. Umm. (Well actually i know dia mmg akan dapat pon sebab dia mmg pandai -__-)
Not like me sigh. And lawak gila sebab masa tu Alim n Azim baru je solat dhuha for her hihihi. Maju gila ah sekarang boleh dapat result guna mesej je huhuhu.

hehehehehe. Malam ni mungkin tidur lagi dekat rumah nenek. Sangat happy hohohohoh.
Gila kaya orang tua ni. Sampaikan orang Astro dah buat Astro dia auto beli semua channel
Astro First and Astro Best hahahaha!!!! Can u imagine it? :O


So literally i watched Ular, Red 2, Planes, Lone Ranger, n Pawn Shop cerita hantu Thai takut gila
 lol sampai pukul 2 pagi ihihihiks.
Btw, no offence but cerita Ular cerita sangat typical and cambodo and i felt super stupid wasting 2 hours watching it.
Sebijik cerita Shark mat salleh haih.
Yelah, dah lah ular tak real langsung -_-. Ending serupa tahi ayoyo. Pastu cemtu je.
And i was like.

CEMTU JE?!?!?!?!??! SERIOUSLY!!!!!!!!!! OMG!!!!

Hahahaha over pulak. Lol whatever lah. Nak join GA tapi nk buat acane. Jakgi nak kena jln kaki gi rumah nenek. Huhuhu.
Nasibaik got more movies to watch he he he :3
So toodles x

Wednesday, December 18, 2013

Goodluck untuk dakdak Pmr hihi

First of all. Siapa nak tengok THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE ONLINE? :O
Hohohoho. >CLICK SINI<
Hehe tapi yang sedihnya. Subtitle cina heheheheh tapi paham lah sikit sikit.

Heheheheheh. Besok adik qila ambik result. Heheheheheh :3
Pls lah dapat 8A pip. U can do it!!!
So nnt boleh lah apply biasiswa yayyyyy hheheheh.

Goodluck semua dak dak Pmr :p Hehehehe


Besok ada Pasar Malam!!!!!1
Tak sabarnyaaaa!!!!! Hihihihi :D

Nak beli

  1. Wedges.
  2. Ayam 
  3. Yay
  4. bye
  5. hehe


Later ill blogwalkhop sebab malam ni kena teman moyang tidor disebabkan nenek gi umrah. Hmmmmmmm. Sabor jelah. (sbb takut sikit tidoq sorang dkt situ). Nasibaik Mustika HD ada :D Boleh tengok movies yay! :>

Btw, tak sabarnya nak tunggu hadiah dari Kak Niesa hihihi.



  • Nakkkkkkk samsung note 3 pretty plsssss T-T



  • Sunday, December 15, 2013

    Review: UAI, Mu Tunggu Aku Mari.

    Sebenarnya mana ada aku datang. Kalau dalam kelate, mu tunggu aku mari.
    Takde pon mu tunggu aku datey :p hahahah.
    Terbaca review Budubilis about this movie ehehehe.

    Qila dah tengok tapi tengok dekat rumah jah. 
    Beli lah dekat Astro First huuhuh.

    Ada banyak gila lawak hambar antara Ajak and Sharul SHIRO ni hahahah. 
    Ajak jadi Muiz, Sharul jadi Dadu. Ntahape hape je nama dia Dadu hahaahah.

    Dadu ni KING of GAMBLER cehwah.
    So bila habis duit main judi, kena halau dari rumah sewa. Si Muiz tu pulak tak kerja langsung T_T
    And then they fall in love with UAI woot woot!!!! Semangat gila ah diorang.

    Then mula lah journey mereka untuk berjumpa UAI and tengok ceramah UAI secara live gitu. Huhuhu. 2 kali masuk lokap. Tp sangat islamic ah cerita ni. Gelak gelak juga.

    Tapi, Allah pun kena lah sentiasa ingat jugak. Dakwah tu tetap sampai. Huhuhu.
    Mcm mcm lah. Best cerita ni hihi. Simple, lawak and hambar hahahaha. 
    Must watch ;)


    Congrats Pierre Andre :>

    UAI FOREVERRRRRRRRRRRRRR *THUMBS UP*

    Saturday, December 14, 2013

    I win yay


    Aina post dekat cbox cemtu n i was like whaaaaaaaaaaaaat.
    Hahahahhahha so pergi lah check and alhamdulillah :3

    Gila kentang ah post pemenang guna youtube huhuhuhu.



    Lol. Pada minit 1.35 :D Tengok lah hohohohoho ada nama qileh woot woot.
    Thanks Aina :D Hihihihi.

    alhamdulillah dapat lah post apa apa sebab qila tengah ketandusan idea hikhok. 

    Friday, December 13, 2013

    A Sad Story~




    sedih T_T ok bye bye 

    Thursday, December 12, 2013

    Rushing

    what a face :))))
    Since this is my last book, i will go on hiatus to focus on my reading. hahahahah 
    I don’t think I have anything else to do. But you never know.
    Heheheh ive been so busy lol
    lalala *peluk tv*
    and it end up like...

    Haaaaaaaaaa dead tired TT__TT
    Hm sometimes i feel like there are not enough hours in the day. 

    Okay tata have a nice day!!!!!! ♥ :D

    May the odds be ever in your favor :p
    Hahahah
    i love u peeta ;_;
    and u'll never be mine T_T
    sadlife *sigh*

    Oh oh1!!!! Not to forget heheheheh
    *drumrolls*
    -

    -


    Qila berjaya buat friendship bracelet yang
    IMG_1819-1
    Hohohoho. Thanks to Kat. Tp tak lah secantik tu hiihihihi. First qila buat ni qila hadiahkan untuk my lil sis Pip hiihihi. And then kakak -____- Nak tengok dia happy or not heheehe :3

    4 jam aku buat T_T
    Jangan buat yang mcm gambar atas. Tolong lah jgn. I nearly giveup but hm. Finish what u've started kan....................... hihi *wink

    Monday, December 9, 2013

    Movie Tie-Ins

    Warm Bodies 

    Heheheheheh MPH tengah buat sale on Movie Tie-Ins.
    Rindu pulak tetiba bila nampak buku Warm Bodies ni ihihiks
    sangat perfect lah cerita ni wee~
    Kalau ada award zombi paling handsome.
    OMG dia lah yang patut menang hohoho. 
    Tak tengok lagi Warm Bodies?
    Lolwhut?!?!?!? YOU SHOULD WATCH THIS MOVIE HIHIHI
    Lagu dalam ni ada lagu guns n roses cewah~ 
    Sangat sweet tau bila zombie tu makan pakwe kita and cara
    dia macam dah jadi pakwe kita lol
    Tak tahu mana nak tengok? Well kalau nak tengok online sebenarnya 
    qila tak tahu sangat but nah


    Yayyyy i love this movie so much sangat comel and simple and puff!
    Perfect winkwink. >click to watch this<
    Its about the girl in green scarf and lawak gila ah cerita ni hahah kena tengok sendiri :p
    qila malas cerita hihihiks.


    Oh perks ni ada je dalam laptop tapi qila tak tertengok tengok lagi lol
    I am soo busy with my books and telly and games!!!
    Hahahahhaahha
    So toodles x

    Sunday, December 8, 2013

    Kerana nila setitik rosak susu sebelanga.

    "Kisah bangla penghantar gas yang biadap. Wanita yang berada berseorangan ketika menerima kunjungan orang menghantar gas, harus lebih berhati-hati kerana mereka sewenang-wenangnya masuk ke dalam rumah." - OH! MEDIA.



    Terkejut gila woi qila baca ni bila online facebook. Takut gila okkkkk.
    Selalu online fb untuk like page sponsor je ihihi tengok tengok ada ni. Baca lah pe lagi hihihi.

    Hm. Pastu ternampak lah komen komen yang wow. Hahahahhah




    ni paling ok lah kot heheehe #noted that!

    Semua komen tu betul. Tak kisah lah bangla ke cina ke india ke MELAYU ke.
    Dont let them masuk in your house. Full stop hihihi.
    Kang tak pasal-pasal haa something bad gonna happen nauzubillah.

    Jgn racist n jgn biar strangers masuk rumah!!!! 
    Goodnight dont let the bugs bite x
    Tata.
    Im on hiatus hihihi


    can u believe it?
    only 3 weeks to a next year.........
    i just realize that next year is just 3 weeks away.
    wow.
    yumilicious
    from tumblr
     i want magnum so badly it hurts ;___;


    • Follow my Tumblr hihi 
    • p/s : qila tengah buat header baru hohohoho T_T 
    • penat ah cari inspirasi hihihihi